Pastuović, K. (2017). Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, Kristian. "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović, K. (2017). 'Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
Pastuović K. Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274
K. Pastuović, "Utjecaj koprive i kamilice kao biljnih dodataka u hranu tovnih pilića", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:092274