master's thesis
Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:371567

Jagić, Sandi
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Jagić, S. (2020). Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567

Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567

Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567

Jagić, S. (2020). 'Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567

Jagić S. Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 June 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567

S. Jagić, "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567