Jagić, S. (2020). Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, Sandi. "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić, S. (2020). 'Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
Jagić S. Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567
S. Jagić, "Suvremena proizvodnja i ljekovita svojstva peršina (Petroselinum crispum L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:371567