Stanušić, A. (2020). Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, Ana. "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, Ana. "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, A. (2020). 'Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić A. Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2020 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
A. Stanušić, "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619