Stanušić, A. (2020). Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, Ana. "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, Ana. "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić, A. (2020). 'Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
Stanušić A. Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619
A. Stanušić, "Povrće kao funkcionalna hrana budućnosti", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:143619