master's thesis
Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Kapular, K. (2021). Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, K. (2021). 'Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 21 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular K. Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2021 [cited 2024 June 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

K. Kapular, "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233