diplomski rad
Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Kapular, K. (2021). Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, Katarina. "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular, K. (2021). 'Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

Kapular K. Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233

K. Kapular, "Utjecaj metode navodnjavanja i gustoće sadnje na prinos i kakvoću salate (Lactuca sativa L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583233