Džoić, M. (2022). Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić" (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, Marina. "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, Marina. "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, M. (2022). 'Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić M. Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić" [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
M. Džoić, "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899