Džoić, M. (2022). Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić" (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, Marina. "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, Marina. "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić, M. (2022). 'Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
Džoić M. Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić" [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899
M. Džoić, "Postupak dobivanja eko znaka na Poljodjelskom obrtu i ugostiteljstvu "Krešimir Ćorić"", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:852899