Zakaljuk, M. (2022). Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, M. (2022). 'Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 20 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk M. Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 December 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
M. Zakaljuk, "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524