Zakaljuk, M. (2022). Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, Marija. "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk, M. (2022). 'Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
Zakaljuk M. Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524
M. Zakaljuk, "Korištenje ostataka grožđa nakon proizvodnje vina za proizvodnju bioplina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:737524