master's thesis
Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Agricultural Engineering and Renewable Energy Resources

Cite this document

Magličić, T. (2022). Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić, T. (2022). 'Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 24 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

Magličić T. Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2022 [cited 2024 July 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253

T. Magličić, "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253