Magličić, T. (2022). Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, Tomislav. "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić, T. (2022). 'Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
Magličić T. Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2022 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253
T. Magličić, "Usporedba različitih tehnologija proizvodnje vina na bioplinski potencijal ostataka grožđa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:030253