Scientific paper - Review paper
Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda
Poljoprivreda, 23 (2017), 2; 53-58. https://doi.org/10.18047/poljo.23.2.8


Cite this document

Senčić, Đ. & Samac, D. (2017). Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda. Poljoprivreda, 23. (2), 53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8

Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda." Poljoprivreda, vol. 23, no. 2, 2017, pp. 53-58. https://doi.org/10.18047/poljo.23.2.8

Senčić, Đuro and Danijela Samac. "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda." Poljoprivreda 23, no. 2 (2017): 53-58. https://doi.org/10.18047/poljo.23.2.8

Senčić, Đ. and Samac, D. (2017) 'Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda', Poljoprivreda, 23(2), pp. 53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8

Senčić Đ, Samac D. Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda. Poljoprivreda [Internet]. 2017 December 20 [cited 2024 July 16];23(2):53-58. doi: 10.18047/poljo.23.2.8

Đ. Senčić and D. Samac, "Očuvanje biorazličitosti crnih slavonskih svinja kroz proizvodnju i vrednovanje tradicionalnih mesnih proizvoda", Poljoprivreda, vol. 23, no. 2, pp. 53-58, December 2017. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:931493. [Accessed: 16 July 2024]