Eđed, A., Horvat, D. & Lončarić, Z. (2009). OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE. Poljoprivreda, 15. (1), 33-38. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
Eđed, Andrijana, et al. "OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE." Poljoprivreda, vol. 15, no. 1, 2009, pp. 33-38. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
Eđed, A., Horvat, D. and Lončarić, Z. (2009) 'OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE', Poljoprivreda, 15(1), pp. 33-38. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750 (Accessed 26 November 2024)
Eđed A, Horvat D, Lončarić Z. OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE. Poljoprivreda [Internet]. 2009 June 29 [cited 2024 November 26];15(1):33-38. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
A. Eđed, D. Horvat and Z. Lončarić, "OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE", Poljoprivreda, vol. 15, no. 1, pp. 33-38, June 2009. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750. [Accessed: 26 November 2024]