Eđed, A., Horvat, D. i Lončarić, Z. (2009). OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE. Poljoprivreda, 15. (1), 33-38. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
Eđed, Andrijana, et al. "OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE." Poljoprivreda, vol. 15, br. 1, 2009, str. 33-38. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
Eđed, A., Horvat, D. i Lončarić, Z. (2009) 'OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE', Poljoprivreda, 15(1), str. 33-38. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750 (Datum pristupa: 26.11.2024.)
Eđed A, Horvat D, Lončarić Z. OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE. Poljoprivreda [Internet]. 29.06.2009. [pristupljeno 26.11.2024.];15(1):33-38. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750
A. Eđed, D. Horvat i Z. Lončarić, "OPTIMALNA VELIČINA UZORKA PRI ISPITIVANJU KVANTITATIVNIH SVOJSTAVA OZIME PŠENICE", Poljoprivreda, vol. 15, br. 1, str. 33-38, Lipanj 2009. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:707750. [Citirano: 26.11.2024.]