Parađiković, N., Vinković, T., Štolfa, I., Tkalec, M., Has Schön, E., Andračić, I. ... Kraljičak, J. (2012). ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOGA SLAVONSKOGA ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.). Poljoprivreda, 18. (2), 44-49. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:602242
Parađiković, N., et al. (2012) 'ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOGA SLAVONSKOGA ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)', Poljoprivreda, 18(2), pp. 44-49. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:602242 (Accessed 25 November 2024)
Parađiković N, Vinković T, Štolfa I, Tkalec M, Has Schön E, Andračić I, and sur.. ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOGA SLAVONSKOGA ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.). Poljoprivreda [Internet]. 2012 December 17 [cited 2024 November 25];18(2):44-49. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:602242
N. Parađiković, et al., "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST OZIMOGA SLAVONSKOGA ČEŠNJAKA (ALLIUM SATIVUM L.)", Poljoprivreda, vol. 18, no. 2, pp. 44-49, December 2012. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:602242. [Accessed: 25 November 2024]