master's thesis
Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek
Department of Plant Production and Biotechnology

Cite this document

Papak, J. (2023). Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak, J. (2023). 'Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 12 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

Papak J. Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2023 [cited 2025 January 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492

J. Papak, "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492