Papak, J. (2023). Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, Josip. "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak, J. (2023). 'Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
Papak J. Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2023 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492
J. Papak, "Utjecaj različitih pripravaka od kvasaca na kemijsko-fizikalne pokazatelje vina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:090492