Dobiš, L. (2024). Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, L. (2024). 'Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš L. Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
L. Dobiš, "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechnical Sciences Osijek, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454