završni rad
Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. urn:nbn:hr:151:583454

Dobiš, Lovro
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Dobiš, L. (2024). Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454

Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454

Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454

Dobiš, L. (2024). 'Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454

Dobiš L. Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454

L. Dobiš, "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454