Dobiš, L. (2024). Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, Lovro. "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš, L. (2024). 'Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
Dobiš L. Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454
L. Dobiš, "Utjecaj metode izolacije na kvalitetu DNA kod vinove loze", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:583454