master's thesis
Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of microbiology

Cite this document

Tudorović, L. (2022). Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, L. (2022). 'Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović L. Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

L. Tudorović, "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550