diplomski rad
Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Tudorović, L. (2022). Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović, L. (2022). 'Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 16.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

Tudorović L. Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 16.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550

L. Tudorović, "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550