professional thesis
Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. urn:nbn:hr:163:645399

University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical technology

Cite this document

Šagud, I. (2023). Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, I. (2023). 'Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 02 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud I. Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2023 [cited 2024 June 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

I. Šagud, "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399