završni specijalistički
Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:163:645399

Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmaceutsku tehnologiju

Citirajte ovaj rad

Šagud, I. (2023). Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, Ivana. "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud, I. (2023). 'Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

Šagud I. Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 22.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399

I. Šagud, "Stabilnost prazikvantela pri mehanokemijskoj aktivaciji mljevenjem", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:645399