master's thesis
Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Pharmacy and Biochemistry
Department of pharmaceutical botany

Cite this document

Jagić, K. (2017). Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina. "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina. "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, K. (2017). 'Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, accessed 13 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić K. Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry; 2017 [cited 2024 June 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

K. Jagić, "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124