diplomski rad
Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmaceutsku botaniku

Citirajte ovaj rad

Jagić, K. (2017). Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina. "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, Katarina. "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić, K. (2017). 'Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

Jagić K. Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124

K. Jagić, "Optimiziranje metode za određivanje koncentracije limunske kiseline u voćnim sokovima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:319124