prikaz prve stranice dokumenta Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. urn:nbn:hr:217:791206

Radić, Gabrijela
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Institutional repository: Repository of the Faculty of Science

Cite this document

Radić, G. (2016). Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206

Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206

Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206

Radić, G. (2016). 'Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206

Radić G. Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2016 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206

G. Radić, "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206