Radić, G. (2016). Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, Gabrijela. "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić, G. (2016). 'Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
Radić G. Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2016 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206
G. Radić, "Određivanje minimalnih inhibitornih koncentracija meropenema i imipenema kod enterobakterija koje proizvode karbapenemaze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:791206