prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan
University of Zagreb
Faculty of Science
Department of Biology

Institutional repository: Repository of the Faculty of Science

Cite this document

Budisavljević, A. (2017). Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, A. (2017). 'Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević A. Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2017 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

A. Budisavljević, "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606