prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Biološki odsjek

Citirajte ovaj rad

Budisavljević, A. (2017). Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, Alan. "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević, A. (2017). 'Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

Budisavljević A. Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606

A. Budisavljević, "Utjecaj podrijetla meda na sadržaj fenolnih spojeva i antioksidacijski kapacitet", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:181606