Mamić, N. (2021). Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić, N. (2021). 'Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
Mamić N. Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Science; 2021 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578
N. Mamić, "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Science, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578