diplomski rad
Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. urn:nbn:hr:217:015578

Mamić, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Kemijski odsjek

Citirajte ovaj rad

Mamić, N. (2021). Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578

Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578

Mamić, Nina. "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578

Mamić, N. (2021). 'Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578

Mamić N. Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578

N. Mamić, "Poboljšanje topljivosti loratadina uslijed kompleksiranja s odabranim ciklodekstrinima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:217:015578