Knezović, M. (2023). Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Science. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401
Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401
Knezović, Marina. "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti." Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401
Knezović, M. (2023). 'Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti', Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401
Knezović M. Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Science; 2023 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401
M. Knezović, "Određivanje stupnja polimerizacije procijanidina iz peteljki grožđa autohtonih dalmatinskih sorti", Master's thesis, University of Split, Faculty of Science, Split, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:138401