Kršinić, A. (2022). Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Law. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, A. (2022). 'Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, accessed 07 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić A. Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Law; 2022 [cited 2024 November 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
A. Kršinić, "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Law, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782