Kršinić, A. (2022). Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, Ana. "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić, A. (2022). 'Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
Kršinić A. Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782
A. Kršinić, "Načelo inovacije u području sigurnosti hrane EU - lijek za nedostatke načela predostrožnosti ili rizik za zaštitu ljudskog zdravlja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:172782