Pejić, S. (2016). Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449
Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449
Pejić, Sonja. "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449
Pejić, S. (2016). 'Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449
Pejić S. Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449
S. Pejić, "Pojavnost mikotoksina u komercijalnim pivima hrvatskih industrijskih i craft pivovara", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870449