Kolak, P. (2016). Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak, P. (2016). 'Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
Kolak P. Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311
P. Kolak, "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311