diplomski rad
Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, Paula
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Kolak, P. (2016). Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, Paula. "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak, P. (2016). 'Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

Kolak P. Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 10.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311

P. Kolak, "Praćenje kvalitativnih svojstava kruha s dodatkom pivskog i jabučnog tropa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:456311