Budetić, F. (2016). Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934
Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934
Budetić, Fedra. "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934
Budetić, F. (2016). 'Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934
Budetić F. Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934
F. Budetić, "Praćenje promjena teksturalnih svojstava vafel proizvoda tijekom skladištenja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:085934