Oršulić, M. (2016). Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić, M. (2016). 'Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
Oršulić M. Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645
M. Oršulić, "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645