Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. urn:nbn:hr:109:501144
Vasilj, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Vasilj, I. (2016). Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144
Vasilj, Iva. "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144
Vasilj, Iva. "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144
Vasilj, I. (2016). 'Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144
Vasilj I. Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144
I. Vasilj, "Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:501144