master's thesis
Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:672254

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Kuzmanović, M. (2014). Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, M. (2014). 'Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović M. Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 August 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

M. Kuzmanović, "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254