master's thesis
Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Jovanovac, M. (2017). Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, Marko. "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac, M. (2017). 'Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

Jovanovac M. Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927

M. Jovanovac, "Određivanje koncentracije šećera tijekom biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:988927