Magdić, M. (2017). Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768
Magdić, Marko. "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768
Magdić, Marko. "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768
Magdić, M. (2017). 'Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768
Magdić M. Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768
M. Magdić, "Citolitička razgradnja zrna tijekom slađenja različitih sortnih skupina ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:766768