Agatić, F. (2014). Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279
Agatić, Franc. "Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279
Agatić, Franc. "Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279
Agatić, F. (2014). 'Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279
Agatić F. Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279
F. Agatić, "Utjecaj infekcije pšenice s plijesni Fusarium culmorum na odabrane pokazatelje kakvoće pšeničnog slada", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375279