master's thesis
Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. urn:nbn:hr:109:500372

Došen, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Došen, M. (2014). Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, M. (2014). 'Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen M. Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

M. Došen, "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372