Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Stojanović, F. (2019). Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, F. (2019). 'Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović F. Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 September 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
F. Stojanović, "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668