Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Stojanović, F. (2019). Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, Filip. "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović, F. (2019). 'Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
Stojanović F. Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668
F. Stojanović, "Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:277668