Professional paper - Professional paper
Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga
In: Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. / Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (Ed.). Osijek; Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. pp. 215-225. urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir; Šubarić, Drago; Petrić, Sofija; Zlosa, Tihana

Cite this document

Moslavac, T., Šubarić, D., Petrić, S. & Zlosa, T. (2018). Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga. In D. Šubarić, (Ed.), M. Jašić, (Ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa (pp. 215-225). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, edited by Drago Šubarić, edited by Midhat Jašić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018, pp. 215-225. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, Tihomir, Drago Šubarić, Sofija Petrić and Tihana Zlosa. "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." In Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, 215-225. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. Accessed 2024 November 26. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

Moslavac, T., et al. (2018) 'Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', in Šubarić, D. (ed.), Jašić, M. (ed.), Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, Tuzla, pp. 215-225. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028 (Accessed 26 November 2024)

Moslavac T, Šubarić D, Petrić S, Zlosa T. Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga. In: D. Šubarić, ed., M. Jašić, ed. Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH; 2018. Pp. 215-225. [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028

T. Moslavac, D. Šubarić, S. Petrić and T. Zlosa, "Utjecaj homogenizacije i sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Hranom do zdravlja : zbornik radova s 10. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, D. Šubarić and M. Jašić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; Tuzla: Farmaceutski fakultet Tuzla, BiH, 2018. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500028 [Accessed: 26 November 2024]